WPC DECKING

WPC ograda je savremena vrsta ograde, koja je posebno izdržljiva i ima duži vijek trajanja u poređenju sa običnim drvetom. Takva ograda ne treba obradu i farbanje tokom čitavog svog životnog vijeka

WPC Decking

 • Cijena: na upit / ovisi o dimenzijama
 • 2 recenzija od kupca
 • Pregleda: 1334

WPC ograda je savremena vrsta ograde, koja je posebno izdržljiva i ima duži vijek trajanja u poređenju sa običnim drvetom. Takva ograda ne treba obradu i farbanje tokom čitavog svog životnog vijeka, nije podložna deformacijama pod uticajem padavina i ekstremnih temperatura. Zahvaljujući širokom spektru nijansi, tekstura i vrsta struktura, WPC ograda se može kombinovati sa bilo kojim dizajnom okvira i ograde...

Dimenzije: po želji
Dostupne boje: Mahagonij, zlatni hrast, Antracit
Rok trajanja izrade: 25 dana ili više (ovisi o dimenzijama)

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja vezanih za ovu uslugu, ne ustručavajte se da nas kontaktirate i zatražite svoju ponudu! Javiti ćemo Vam se u najkraćem mogućem roku! ili, ukoliko ste ipak nestrpljivi, molimo da vas kontaktirate telefonom.

POŠALJITE ZAHTJEV ZA PONUDU
Recenzije kupaca 2
 • Adelisa Isani

  01.

  U našem malom kutku u vrtu je sada puno ljepše sjediti i roštiljati, niko nas sa druge strane ne vidi a estetski je i više nego odlično!

  01.05.2021
 • Mirko Kondžula

  02.

  što se tiče ocjene za ovaj proizvod 10+ a što se tiče firme 20+. konačno sam staru drvenu ogradu zamijenio sa ovom, izgleda vrhunski!

  06.07.2021

POŠALJITE SVOJ UPIT