Garažna vrata

Garažna vrata koja mi koristimo su izuzetno atraktivna opcija zato što su dostupna u velikom broju boja i stilova panela. Jednako su pogodna za klasične i savremene domove i poslovne objekte jer imaju moderan i elegantan izgled.

Garažna vrata

 • Cijena: na upit / ovisi o tipu i veličini vrata
 • 2 recenzije od kupaca
 • Pregleda: 661

Jednom kada se odlučite za kupovinu novih garažnih vrata, dilema koja se javlja jeste – kupiti rolo ili sekciona garažna vrata? Ako niste upoznati s garažnim vratima, vjerovatno ne znate koja od njih su kvalitetnija, jeftinija i pouzdanija te zašto bi uopšte odabrali jedan, a zašto drugi tip vrata.

Dimenzije: po želji
Dostupne boje RAL 9010, 9006, 7016, 8014, 5010, 6028, 3000
Dostupni tipovi garažnih vrata Rolo, sekciona

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja vezanih za ovu uslugu, ne ustručavajte se da nas kontaktirate i zatražite svoju ponudu! Javiti ćemo Vam se u najkraćem mogućem roku! ili, ukoliko ste ipak nestrpljivi, molimo da vas kontaktirate telefonom.

POŠALJITE ZAHTJEV ZA PONUDU
Recenzije kupaca 2
 • Danilo Jovanović

  01.

  Ja sam odabrao bijela sekciona garažna vrata i mogu reći da su se savršeno uklopile u fasadu, zadovoljan sam. sve preporuke

  14.06.2021
 • Amer Idriz

  02.

  Brzo isporučeno i brzo ugradjeno a kvalitetno odradili posao momci su vam super jedna samo zamjerka na vaseg montazera, puno prica i stalno me je ispitivao hocemo li ovo ovako ili onako, ali inace sve je odlicno, Hvala vam.

  05.02.2021

POŠALJITE SVOJ UPIT