CARPORTI

Jeftinija varijanta od garaže i ima više prednosti. Pogotovo kada je riječ o troškovima, carport nadstrešnice su jasno u vodstvu, jer su povoljnije za kupovinu od izgradnje klasične garaže.

Carporti - nadstrešnice za vozila

 • Cijena: na upit / ovisi o dimenzijama
 • 2 recenzija od kupca
 • Pregleda: 774

Izreka Sve najbolje dolazi odozgo, zapravo ne vrijedi za automobile i motocikle. Snijeg, vjetar, led, izmet ptica i kiša ouopšte nisu dobri za vlasnike automobila. Kako bi zaštitili svoje dragulje od tih opasnosti, mnogi vlasnici kuće grade garažu ili, u novije vrijeme, carport nadrstešnice za automobile. Jeftinija varijanta od garaže i ima više prednosti. Pogotovo kada je riječ o troškovima, carport nadstrešnice su jasno u vodstvu, jer su povoljnije za kupovinu od izgradnje klasične garaže.

Dimenzije: po želji (za jedno vozilo, dva, tri ili više)
Materijal: Aluminijski profili u kombinaciji sa ojačanom konstrukcijom
Rok trajanja izrade: 25 dana ili više (ovisi o dimenzijama)

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja vezanih za ovu uslugu, ne ustručavajte se da nas kontaktirate i zatražite svoju ponudu! Javiti ćemo Vam se u najkraćem mogućem roku! ili, ukoliko ste ipak nestrpljivi, molimo da vas kontaktirate telefonom.

POŠALJITE ZAHTJEV ZA PONUDU
Recenzije kupaca 2
 • Miodrag Filipović

  01.

  Tri puta jeftinije a za mene lično puno bolje rješenje od garaže, svako ima svoje ali meni je ovo super! Uspjeli smo iskombinovati boju sa fasadom i još imamo prostora pored auta kada parkiramo. 10+++

  11.04.2021
 • Edin Hurt

  02.

  Imamo dvije garaže u kući i ovo nam je super došlo kao alternativa da ne ulazim svaki puta u garažu kada osjetim da će led padati, vrhunski odrađeno - svaka čast!

  16.04.2021

POŠALJITE SVOJ UPIT